ENIGMA-LASH

cursuri online extensii gene fir cu fir

Cursuri online extensii gene fir cu fir

OCHII sunt cartea de vizită a oricărei femei.

Când sunt bine conturați – devin o „armă” în atingerea scopurilor.

Anishoara Grosu

 

Femeile din orice timpuri îşi doresc să fie mereu frumoase şi atrăgătoare. Astăzi, orice tendinţă beauty care promite un rezultat rapid şi impresionant, nu este trecută cu vederea de adeptele frumosului. De aceea şi extensiile de gene au devenit atât de populare printre femei.

Astăzi fiecare a doua dintre ele îşi face extensii de gene, pentru că în orice activitate n-ar fi antrenată, ochii sunt mereu expuşi. Nici chiar masca din pandemie nu poate acoperi „arma” femeilor, de aceea ele ştiu că acest aspect nu trebuie neglijat.  Şi pentru că timpul e valoros şi apelează la specialişti în domeniu pentru a le contura privirile, Extensiile Gene a devenit un curent de top în industria Beauty.

Acest lucru a şi provocat cursurile de extensii gene să fie la mare căutare. Avantajul lor e că poţi deveni profesionist într-un timp scurt şi cu investiţii minime, pe care le recuperezi rapid.

 

Dacă îţi doreşti să devii un profesionist în arta extensiilor de gene, nu pierde timpul, căutând cum poţi face asta, printre sute de articole, opinii de pe forumuri sau videouri de pe Youtube. Nu mai trebuie să inventezi bicicleta. Au făcut-o alţii înaintea ta. Ca să devii unul dintrei cei mai buni tehnicieni, învaţă de la cei care au cucerit domeniul, te pot învăţa cum să faci extensii de gene ca un profesionist şi cum să eviţi greşelile în extensii.

 

Dar cum să înţelegi dacă ţi se potriveşte un curs de extensii gene? Iată nişte indicii după care să te ghidezi:

 

 • Eşti creativă şi iubitoare de frumos
 • Îţi place să contribui la îmbunătăţirea aspectului altora
 • Nu-ţi pierzi răbdarea atunci când lucrezi cu lucruri mărunte
 • Cauţi modalităţi să întâlneşti şi să comunici cu multe persoane şi din diverse domenii, ca să nu experimentezi criză de socializare
 • Eşti gata să ieşi din rutina zilnică şi să înveţi rapid şi eficient o abilitate nouă
 • Visezi să-ţi schimbi actualul job în favoarea unei activităţi populare în rândul femeilor
 • Eşti gata să fii ghidată de trainer şi să continui să exersezi zilnic, ca să obţii măiestria unui profesionist

 

Dacă ai bifat cel puţin unul din aceste indicii, atunci sunt aici ca să te ajut. Sunt Anishoara Grosu—Trainer-Master în extensii gene, laminare gene/sprâncene şi am o experiență de peste 12 ani în domeniu. Pe parcursul anilor mi-am creat tehnica personalizată de predare, am fondat şcoala în extensii gene AnkaLashes Academy din Republica Moldova şi am instruit femei şi bărbaţi din toată Europa, care acum creează cu succes priviri accentuate şi sunt plătiţi bine pentru asta.

 

Dar acum 13 ani, pe când eram în concediul de maternitate cu primul copil şi oboseam moral şi fizic de rutina zilnică, visam, pur şi simplu, să am un job de la care să primesc satisfacție, să am timp flexibil și să-mi planific independent activitățile, fără a avea un șef sever. După ce am avut şi al doilea copil, eram sigură deja că nu mă voi întoarce la jobul meu de contabil bancar și, de la o simplă idee, am devenit Lash Artist. Ce fericită am devenit! Mă îndrăgostisem de procesul extensii gene, aveam ocupație, îmi planificam timpul așa cum doream, comunicam cu femei frumoase, primeam satisfacție de la zâmbetul lor şi obțineam şi un venit suplimentar. La ce mai poate visa o femeie, decât să fie frumoasă, cochetă și utilă familiei și societății? Acest pas mi-a schimbat viaţa radical!

Pe parcurs am devenit trainer. De 10 ani predau cursuri extensii gene fir cu fir pentru începători şi cursuri pentru avansaţi, atât cu prezenţă fizică, cât şi online.  Am instruit peste 450 tehnicieni în Moldova, România, Japonia, Bulgaria, şi nu doar femei, ci şi bărbaţi.

Desigur că am avut parte şi de dificultăţi. Fiind printre primii tehnicieni în extensii gene, nici nu aveam de la cine învăţa. Am trecut prin toate etapele acestei meserii, am exersat pe propiile greșeli, dar le-am depăşit cu succes şi acum trăiesc viaţa la care am visat. De aceea, aşa cum extensiile gene sunt foarte populare şi fiecare a doua femeie le doreşte, te pot învăţa şi pe tine cum să devii un tehnician în extensii gene la mare căutare. Pentru aceasta am creat “Academia Lash Artiștilor – Online”.

Acum nu mai este nevoie să pierzi timp pentru deplasări, să-ţi amâni activitățile, să schimbi orarul de muncă sau studii, ci economiseşti banii și timpul personal, însușind materialul chiar din confortul casei tale. Sistemul de predare pe care l-am creat este atât de uşor de asimilat, încât fiecare cursantă obține rezultate remarcabile într-un timp scurt. Sunt sigură și știu exact cum te pot ajuta și pe tine, căci totul este din propria experiență.

Dacă eşti confuză de multitudinea de cursuri din domeniu, nu alege un „oarecare” curs. Rişti să rămâi blocată la nivelul zecilor, poate chiar sutelor de lashmakeri, care doar îşi plictisesc clienţii cu monotonia lucrărilor lor şi îşi stagnează profitul.

Cursuri extensii gene fir cu fir

Alege să devii un tehnician profesionist în extensii gene cu noi şi iată ce beneficii personale obţii:

 

Ai EXPERTIZĂ

Înveţi specificul “de la A la Z” al unei ramuri de top din industria Beauty, datorită căruia poţi deveni în timp trainer sau să-ţi deschizi propriul salon.

 

Ai FLEXIBILITATE

Eşti propriul tău şef, îţi programezi independent orele şi spaţiul pentru lucru.

 

Ai PROFIT

Practicând extensii gene după metoda cursului, devii curând un profesionist, a cărui faimă se răspândeşte cu viteza luminii. Agenda ta e mereu plină, la fel şi portmoneul.

 

Ai IMPORTANŢĂ

Ştii cum să aplici clientelor extensiile dorite, ele te plac, au încredere în tine şi revin mereu.

 

Ai ORIGINALITATE

Cursul Extensii Gene Fir cu Fir pentru începători te echipează cu metode simple de urmat despre cum să creezi clienţilor efectul personalizat, care produce admiraţie.

 

Ai PROGRES

Devii expert, comunici cu tot mai mulţi oameni, îţi schimbi stilul de viaţă, cresc oportunităţile financiare.

 

Pentru cine este Cursul Extensii Gene Fir cu Fir online?

 

 • Mămici cu pici, care doresc să schimbe rutina zilnică din concediul de maternitate pe socializare şi venit suplimentar
 • Studente, în căutare de un job part-time
 • Eleve, care doresc să câştige proprii bani de buzunar
 • Tehnicieni Beauty, care doresc să-şi extindă expertiza în diverse ramuri beauty, să ofere servicii mai complexe şi să-şi mărească profitul
 • Femei şi bărbaţi, care doresc să câştige independent, fără şefi, rapoarte şi orar plictisitor de la 9 la 6

 

 

Ce înveţi la Cursul Extensii Gene Fir cu Fir online:

Cursuri online extensii gene fir cu fir

 

               Modulul 1 – PREGĂTIREA

 

 • Anatomia genelor naturale
 • Materialele necesare în lucru
 • Regulile de bază
 • Pregătirea şi întreţinerea zonei de lucru
 • Practica pe manechin

Înveţi clasificarea şi fazele de creştere a genelor şi cum să personalizezi după fiecare client lungimea, curbura şi greutatea extensiilor în raport cu genele naturale. Afli ce conţine trusa unui lash tehnician, ce reprezintă fiecare produs şi cum se utilizează corect. Înveţi regulile importante în procesul de extensie, cum se ia corect o geană falsă în pensetă, cum se delimitează genele şi la ce trebuie să atragi atenţia.

    

               Modulul 2 – PROCESUL DE EXTENSIE

 

 • Pregătirea de lashmaking
 • Importanţa izolării genelor inferioare
 • Corectitudinea procesului de lucru
 • Reguli de îngrijire a extensiilor gene
 • Întreţinerea sau o nouă extensie
 • Eliminarea extensiilor

Înveţi care sunt etapele de început ale procesului de extensie şi cum să te pregătești corect de muncă. Afli specificul regulilor de îngrijire a extensiilor, pe care, ca şi expert, le vei repeta clientului după fiecare procedură. Înveţi să îndepărtezi corect extensiile de gene ca să eviţi traumarea ochilor clientului.

       

                Modulul 3 – BAZELE MODELĂRII

 

 • Instrumente de modelare
 • Schemele de bază în modelare
 • Tipologia ochilor
 • Criterii în modelare

Înveţi cum se diferenţiază tipurile de ochi, cum se fac schemele de bază în extensii şi cum să le potriveşti pentru fiecare tip de ochi. Cunoşti cum să alegi schema potrivită pentru fiecare client.

     

                Modulul 4 – PRACTICA PE MODEL

 

 • Comunicarea cu clientul
 • Pregătirea genelor naturale pentru procedură
 • Izolarea genelor inferioare
 • Extensia pas cu pas
 • Practica pe model
 • Verificarea şi analiza procesului de extensie gene

Cunoşti cum să comunici corect cu clientul tău şi cum să înţelegi ce tip de extensie doreşte să-i creezi. Înveţi cum are loc procedura de lashmaking pas cu pas şi cum corect te pregăteşti şi faci extensiile rapid şi eficient.

 

 

Dacă vrei să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor şi să devii un Lash tehnician profesionist, vezi detalii despre Cursul Extensii Gene Fir cu Fir online. (https://bit.ly/3xpYIm3)

 

 

Despre autorul cursului

Mulţumesc că mi-ai vizitat site-ul. Să ne cunoaștem!

Sunt Anishoara Grosu, originară din Republica Moldova, soție fericită și mamă a trei copii. Sunt Trainer&Master în extensii gene, cu o experienţă de 12 ani în domeniu. Am fondat Şcoala în extensii gene „AnkaLashes Academy” și „Academia Lash Artiștilor Online”.

În prezent activez în Bucureşti, România şi sunt distribuitorul oficial în România al brandului ENIGMA.  Ultimele trofee pe care le-am obţinut:

 • SPEAKER, Congresul din Tokyo, Noiembrie 2019
 • SPEAKER la Lash&Brow Queen 2019, Octombrie 2019
 • JUDGE la Lash&Brow Queen 2019, Octombrie 2019

Ajut femeile din întreaga lume să creeze extensii gene care durează 5-6 săptămâni, fără a-şi diminua sănătatea, în timp ce scurtează timpul procedurii. Le susţin şi motivez să creadă în forţele proprii și să trăiască viața la care visează.

Inregistrează-te pentru cursuri aici

Pentru mai multe detalii folosește numarul: tel:+40741823610

Citește mai multe articole aici

Cumpără produse aici

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.