ENIGMA-LASH

Produse laminare gene si sprâncene Lash Botox

Produse laminare gene si sprâncene Lash Botox

Dacă vorbim de laminare gene, Lash Botox este considerat unul dintre cele mai sigure branduri. Pe lângă faptul că mai este şi inovativ, are nivel scăzut de toxicitate şi produce rezultat spectaculos.
Fiind conceput de experţi din Rusia şi realizat în laboratoarele din Elveţia şi Germania, Lash Botox creează produse și proceduri unice în domeniul frumuseții și sănătății. De aceea, studenţii care însuşesc arta de Laminare Gene&Sprâncene în Academia Lash Artiştilor, sunt asiguraţi în cadrul cursului doar cu kit-uri profesioniste.

Ce avantaje prezintă produsele Lash Botox pentru o laminare spectaculoasă:

viteză mai rapidă de acţiune
timp redus de expunere
cel mai mic procent de oxid dintre toate vopsele din lume
bucla elastică rămâne luminoasă şi persistentă
lider mondial în laminarea genelor, fără a le deteriora

Ce conţine kit-ul de laminare Lash Botox:

Soluţia Nr. 1 LB
Soluţia Nr. 2 LB
Soluţia Nr. 3 LB
Adeziv pentru laminare LB PLUS – 1 buc
Vopsea-balsam LB – 1 buc
Oxidant – 1 buc
Pad (bigudi) – 5 mărimi
Patch – 3 buc
Instrument – 1 buc
Microbrush – 100 buc
Degresant – 15 ml
Lash Botox Keratin

Soluţia de laminare Nr. 1 LB
Soluţia Nr. 1 – RIDICARE: Ridică genele la rădăcini şi dezvăluie solzii de păr. Compoziţia pregăteşte genele pentru umplerea cu nutrienţi, permiţând accesul la axul genelor.
Timp de menţinere al soluţiei Nr. 1 – 10-14 minute

Soluţia de laminare Nr. 2 LB
Soluţia Nr. 2 – VOLUM: fixează genele într-o nouă curbă şi completează deteriorarea structurii. Toate golurile, strâmbăturile și zonele fragile ale genelor sunt umplute din interior. Geana se îngroașă și se măreşte în volum.
Timp de menţinere al soluţiei Nr. 2 – 5-7 minute

Soluţia de laminare Nr. 3 LB
Soluţia Nr. 3 – NUTRIŢIE: Hrăneşte profund genele, le umple cu provitamina B5 și le laminează cu o peliculă subțire. Compoziția întărește legăturile din firul de păr, fixează curba, măreşte volumul elastic şi adăugă grosime fiecărei gene.
Timp de menţinere a soluţiei Nr. 3 – îndepărtare.

Adeziv pentru laminare LB PLUS
Adezivul pentru laminare LB PLUS reprezintă o fixare îmbunătăţită. Acum genele naturale aderă la formă şi mai bine pe parcursul procedurii. Vitamina E din componenţă hrăneşte genele, reducând efectele negative ale lipiciului.

Vopsea-balsam pentru gene LB
Vopseaua naturală LB nuanță de gene este special concepută pentru gene, ținând cont de caracteristicile pielii delicate și sensibile a pleoapelor. O vopsea pigmentată şi delicată, pe bază de ulei de argan. Împreună cu pigmentul, cuprinde întreaga structură a genelor și o hrănește din interior. Datorită uleiului, compoziția este moale, se distribuie uniform și nu se răspândește. Tenta genelor este utilizată atât în timpul procedurii de colorare a genelor independente, cât și în timpul procedurilor LB: laminare și botox de gene: după compoziția de laminare nr. 2, înainte de aplicarea elixirului LB. Funcționează în mod ideal cu cel mai blând oxid de 1%: dezvoltă efectiv o culoare bogată, dar în același timp nu usucă genele, își păstrează cu atenție starea sănătoasă.
Volum 20ml

Produse laminare gene si sprâncene Lash Botox

Oxidant
LB Cream Oxidant 1% dezvoltă eficient pigmentul de culoare în nuanța genelor LB. Nu strică sau usucă genele, mentinându-le sănătoase. Are cel mai mic procent de oxid dintre toate vopselele din lume. În același timp, vă permite să obțineți un efect de colorare luminos și persistent. Oxidantul are un miros plăcut, ceea ce indică o compoziție aleasă cu grijă, fără toxine și sintetice dăunătoare. Conține ulei de ricin și ulei mineral, glicerină: ingrediente ce înmoaie efectul oxidantului și reduc la minimum efectul substanțelor chimice active asupra genelor.
Volum 50ml

Pad-uri silicon LB
Paduri inovatoare din silicon pentru laminarea genelor cu tehnologia Easy Lift:
PUNCTUL DE FIXARE oferă o selecţie rapidă şi precisă a dimensiunii dorite a formei în funcţie de lungimea genelor şi vă permite să determinaţi zona de aplicare a compoziţiei pentru a crea o formă de buclă diferită. Aplicarea plană a vârfului previne încreţirea genelor.
SIGILAREA MICĂ A COLŢURILOR INTERIOARE ALE OCHIULUI vă permite să creaţi o buclă uniformă şi frumoasă, fără îndoituri şi re-ondulari. Oferă, de asemenea, un calcul simplificat al compoziţiilor, fără măsurări speciale.
TIPUL DE RIDICARE a formelor (S, M) vă permite să lucraţi cu pleoapele căzute şi să ridicaţi genele de la rădăcină.
TIPUL ROTUND de forme (M1, M2, L, L1) vă permite să lucraţi cu o linie de gene cu straturi distanţate şi să creaţi o buclă expresivă.
Lungimea optimă a formei este potrivită pentru orice tip şi formă a ochiului şi vă permite să obţineţi efecte diferite atunci când este poziţionat pe pleoapă cu un uşor decalaj. Formele corespund structurii anatomice a ochiului, datorită căreia sunt aşezate uşor şi lin pe pleoapă. Asimetria despre centru vă permite să le schimbaţi, obţinând astfel o varietate de efecte şi permiţându-vă să lucraţi cu gene complexe. Dimensiunea compactă a petalei oferă confort pentru client şi tehnician în procesul de fixare a formei şi a genelor, protejând pleoapa şi în timpul vopsirii. Gama largă de dimensiuni vă permite să lucraţi cu gene de diferite lungimi.
Siliconul moale hipoalergenic cu suprafaţa catifelată creează o senzaţie confortabilă pentru client şi este uşor de lucrat: forma este flexibilă şi bine fixată, acoperirea mată antiderapantă facilitează aşezarea genelor. Culoarea vă permite să lucraţi atât cu genele deschise, cât şi cu cele întunecate. Pad-urile sunt uşor de întreţinut: materialul le permite sterilizarea la căldura uscată.

8.Patch LB – Patch-le hidratante profesionale Enigma cu extract de aloe fixeaza in siguranta genele inferioare in timpul extensiilor si altor proceduri de modelare a aspectului. Extractul de aloe hidrateaza, intinereste si imbunatateste tonusul si elasticitatea generala a pielii. Patch-urile sunt de unica folosinta.

9. Instrumentul multifuncțional de laminare a genelor este un instrument complet nou, special conceput pentru procedura de laminare a genelor. Vă permite să distribuiți uniform genele pe o rolă de silicon și să le fixați cu adeziv. Funcționează chiar și cele mai scurte gene. Fabricat din material de înaltă rezistență.

10. Microbrash – aplicatoarele de unică folosință sunt un consumabil de neînlocuit în activitatea unui meșter de laminare a genelor și nu numai. Microbrashurile cunoscute tuturor sunt prezentate în mai multe dimensiuni: S, M, L, XS. Avantajul lor este că peria mică a aplicatorului va permite sa aplicați preparate și vopsire pe gene cu o precizie deosebită, folosind materialele din punct de vedere economic și efectuând lucrările extrem de curate și îngrijite. Lucrul cu microbrashii LB este convenabil pentru un maestru cu orice experiență practică: nu lasă scame și nu absoarbe umezeala, nu lasă preparatele să se răspândească. Este ușor de aplicat și îndepărtat preparatele de pe gene, iar clientul nu simte disconfort în acest moment. Aplicatoarele LB sunt fabricate din fibre ecologice. Ele pot fi, de asemenea, utilizate în tratamente de botox pentru gene, extensii și alte servicii.
11. Degresant profesional ENIGMA cu arome sau fără arome. Pregătește genele pentru extensii, botox, laminare, bioondulare sau vopsire. Degresantul curăță ușor toate tipurile de gene fără a le usca. Aplicați înainte de extensia genelor, laminarea genelor, evitați contactul cu ochii. Recomandat pentru utilizare cu primer ENIGMA.

12.Lash Botox Keratin  LB «Regenerating Booster»
Noua generație de botox pentru gene! Super noutate LB – botox, care nu trebuie diluat.
Botoxul pentru gene este acum și mai rapid și mai ușor!
Formula Regenerating Booster este 75% naturală;
O nouă formă de colagen este atelocolagenul. Moleculele sale sunt și mai mici, datorită cărora pătrund și mai bine în structura genelor și completează zonele deteriorate;
Consum: 0,2 ml per procedură. 1 tub este suficient pentru 65-80 proceduri!
Regenerating Booster este o formulă inovatoare de frumusețe și o abordare complet nouă a tratamentului cu botox.
Produse laminare gene si sprâncene Lash Botox

Cum funcționează Botox Regenerating Booster LB?

Acțiunea compoziției vizează în principal umplerea părților deteriorate ale genelor. Datorită acestui fapt, în primul rând, se obține un efect regenerant și, în al doilea rând, genele arată imediat mai dense, mai voluminoase și sănătoase.
Atelocolagenul din Botox face genele mai strălucitoare și creează un strat protector subțire pe ele.
Formula Regenerating Booster este îmbogățită cu 5 uleiuri: uleiuri de ricin, argan, migdale, macadamia și jojoba. Hrănesc genele, le fac mai ferme, mai puternice și elimină fragilitatea.
Produsul conține, de asemenea, suc de aloe, betaină, pantenol (vitamina B5), proteine ​​de grâu hidrolizate și proteine ​​de orez hidratate, acetat de tocoferol și vitamina A. Acest lucru îmbunătățește efectul hrănitor al Botoxului, saturează firele de păr cu umezeală și le înmoaie.
În ciuda faptului că Regenerating Booster nu trebuie diluat ca Botox obișnuit, efectul său este la fel de luminos și vizibil, iar tubul este, de asemenea, suficient pentru 65-80 de proceduri.
Pentru ca compoziția să „zăbovească” mai mult pe gene și să nu se spele, este necesar să combinați procedura Botox cu laminarea.
Și pentru a obține efectul terapeutic maxim, merită să efectuați un complex de 3-4 proceduri (în funcție de starea genelor clientului) cu un interval de 2-3 săptămâni.

Pe lângă toate produsele enumerate mai sus care sunt parte componentă a kitului, brandul Lash Botox LB, care de curând are un nou nume inovator , vă pune la dispoziție următoarele produse inovatoare – Procedura accelerată pentru laminarea genelor LASH BOTOX EXPRESS – numai pentru maeștrii cu experiență extinsă și practică pe termen lung. Soluțiile sunt special formulate pentru genele încăpățânate și rigide, care pe soluțiile obișnuite de laminare necesită cel mai lung timp de reținere.
Lab of beauty (Lash Botox)- siguranță, profesionalism și inovativ

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.