ENIGMA-LASH

STILIZAREA SPRÂNCENELOR CU HENNA REFRESH

STILIZAREA SPRÂNCENELOR CU „HENNA REFRESH”

 

Look-ul natural este tot mai mult promovat în ultima vreme, iată de ce stilizarea sprâncenelor este un beauty-trend actual, ce nu trebuie trecut cu vederea. Acum nu mai sunt în vogă sprâncenele înguste cât un fir de aţă, ci stiliştii accentuează sprâncenele prin arhitectură şi culoare, potrivite armonios cu întreaga înfăţişare.

 

Ca soluţie eficientă pentru vopsirea benefică şi vindecarea sprâncenelor datorită ingredientelor naturale, recomandăm produsele HENNA REFRESH – populare în rândul adeptelor stilului natural, datorită efectului decorativ şi terapeutic pe care-l au asupra sprâncenelor:

 

 • este un produs natural, obţinut din frunzele Lawsonia, o plantă răspândită în India, care sunt zdrobite într-o pulbere fină. Componentele minerale conținute refac pielea și celulele părului deteriorate, întăresc foliculii de păr, normalizează procesele metabolice și stimulează creșterea firelor noi de păr, ajută la regenerarea sprâncenelor groase după utilizarea excesivă a pensetelor.
 • colorează părul armonios și sănătos şi este o alternativă excelentă pentru vopseaua clasică de sprâncene. Stiliştii care utilizează henna atrag atenţie deosebită atât efectului extern pe care-l produce henna, precum și menţinerii sănătoase a sprâncenelor clienților. Procedura este încă numită uneori biotatuaj pentru sprâncene. Ea colorează pielea mai bine decât vopseaua, acoperă chiar şi imperfecțiunile unui tatuaj vechi şi extinde cu uşurinţă o formă îngustă de sprâncene
 • produce un efect SPA revitalizant şi de vindecare pentru firele de păr, datorită compoziției naturale și a unui complex de componente de îngrijire auxiliare

 

Pentru procedura de colorare şi restabilire a sprâncenelor, recomandăm Henna cu extract de ghimbir:

 • conţine ghimbir şi şofran
 • textura de gel, fin dispersată, se diluează uşor cu apă caldă simplă, sau cu soluţia specială cu extract de lavandă Henna Refresh. Datorită acestui lucru, ea exclude complet efectul nociv al amoniacului sau al altor oxidanți, spre deosebire de vopsea
 • se aplică uşor prin întindere
 • se îndepărtează uşor
 • în funcţie de metoda de diluare şi aplicare a hennei, se obţine atât o nuanţă strălucitoare şi un contur clar al sprâncenelor, cât şi un ton de culoare mai natural, cu contur neted al sprâncenelor
 • menţine culoarea sprâncenelor până la 8 săptămâni
 • este confortabilă de utilizat, datorită ambalajului său

 

STILIZAREA SPRÂNCENELOR CU HENNA REFRESH

 

Nuanţe de henna HENNA REFRESH:

 

Brandul Henna Refresh a obținut o formulă echilibrată cu ingrediente hipoalergenice naturale şi are o variabilitate extinsă de nuanțe: de la culoarea bogată a ciocolatei la blondul auriu.

Nuanțele naturale nu prezintă roșeață sau impurități nenaturale. Dacă utilizaţi această henna pentru vopsirea sprâncenelor, culoarea pe fire rămâne intensă 7-8 săptămâni, iar pe piele – până la 2 săptămâni. Un rezultat mai îndelungat decât la vopseaua obişnuită de sprâncene.

Nuanţe disponibile: Graphite, Brunette, Chocolate, Chestnut, Blonde, Caramel, Honey, Maroon.
Volumul: 3g şi 7g

 

Ingrediente naturale active din produs:
Rădăcina de ghimbir – stimulează creşterea şi vindecarea firelor de păr, întăreşte şi hrăneşte, menţine strălucirea culorii datorită gingerolului.
Şofranul – regele plantelor, posedă proprietăţi antioxidante, de întinerire, tonice şi hidratante.
Pulbere de perle (sidef) – are un excelent efect anti-îmbătrânire şi vindecare a rănilor.
Extract de aloe – are un efect hidratant, de vindecare, antibacterian şi tonifiant asupra pielii
Ulei de jojoba – asigură hrana şi regenerarea pielii, întăreşte părul, îmbunătăţeşte structura acestuia, creşte elasticitatea, hidratează

Henna este ambalată într-un tub dens, opac, cu un canal, care garantează păstrarea proprietăţilor produsului pe toată durata de valabilitate.
În timpul ambalării, henna fin dispersată este scuturată pentru a minimiza interacţiunea cu oxigenul şi pentru a-şi păstra proprietăţile benefice. În acest sens, înainte de a începe utilizarea, vă recomandam să agitaţi bine sticla, apoi să o deschideţi şi să amestecaţi uşor conţinutul folosind un microbrash.
Pentru a turna cantitatea necesară de henna în recipient, trebuie să scoateţi capacul, să întoarceţi sticla şi să bateţi în partea dorsală. Prin mişcări de scuturare, veţi putea doza cantitatea necesară pentru procedură.

Henna este prezentată separat în 8 nuanţe naturale, într-un volum de 3g şi 7g, precum şi într-un set de 6 culori.

 

HENNA-REFRESH produse adăugătoare:

 • cleanser fără alcool cu suc de aloe
 • fixator pentru sprâncene cu extract de ghimbir şi proteine din soia
 • mască calmantă cu extract de calendulă
 • mască hrănitoare cu ulei de avocado
 • remover fără alcool cu ulei de amla
 • şampon cu ulei de macadamia
 • scrub gel cu fărâmituri de migdale şi ulei de avocado
 • soluţie nutritivă activă cu extract de lavandă
 • ulei reparator pentru sprâncene

 

 

Alegeţi să vă stilizaţi sprâncenele cu henna HENNA-REFRESH pentru un look natural, sănătos şi de durată!

 

Detalii despre toată gama de produse aflaţi aici : Produse

Urmăreş-te pe Facebook pentru mai multe oferte, cursuri şi noutăţi : Enigma-lash

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politică de confidențialitate.